VELKOMMEN

DRØBAK RIDEKLUBB

Vi i Drøbak Rideklubb består i dag av ca 150 medlemmer, stort som smått. Vi har medlemmer på alle nivåer, med mange aktive ryttere. Flere rir på et høyt nasjonalt nivå og noen også internasjonalt.

Selv om klubben har flest aktive sprangryttere, har vi også dressurryttere og vi tar gjerne imot medlemmer fra andre grener også.

Du finner oss på DRØBAK RIDESENTER
Adr: Nordre Ellevei 40, 1449 Drøbak

Foto: Oda Klevan

NYHETER

STEWARD KURS?
Kan noen av medlemmene våre tenke seg å gå et steward kurs dekket av Drøbak Rideklubb? Du må være over 18 år og ha grønt kort kurs.
Er du interessert,ta kontakt på post@drobakrideklubb.no
STEWARD:har til oppgave å veilede rytterne og deres medhjelpere omkring deres rettigheter og plikter i forbindelse med ridning og håndtering av hestene på stevneplassen. De har videre som oppgave å forestå kontrollen av ekvipasjene utenom selve konkurransebanen i henhold til KR I. Stewarder har spesiell kompetanse i regelementenes bestemmelser om antrekk og utstyr, i bruk av oppvarmingsbanen og om avstraffelse og ukorrekt behandling av hest. En steward kan ha kompetanse i en eller flere grener.

STØTT RIDEKLUBBEN MED DIN GRASROTANDEL GJENNOM NORSK TIPPING

SAMARBEIDSPARTNERE